Agenda

ALV en inspiratiedag voor leden

ALV en inspiratiedag voor leden

20 Februari 2020 – Klimaatverbond Nederland nodigt onder haar leden de bestuurders uit voor de Algemene Ledenvergadering op 20 februari 2020. Tijdens deze ALV wordt er kort teruggekeken op 2019, wordt aan de hand van het Jaarplan 2020 ons inhoudelijke programma gepresenteerd en is er een bestuurderssessie waarin we met elkaar doorpraten over het onderwerp Interne CO2-beprijzing en borging in de eigen organisatie.

Lees verder
Kinderklimaattop 2020

Kinderklimaattop 2020

19 Maart 2020 – Klimaatverbond Nederland organiseert samen met de Missing Chapter Foundation, de gemeente Velsen en het Pieter Vermeulen Museum de landelijke Kinderklimaattop 2020. Dit jaar vindt de Kinderklimaattop op 19 maart plaats in het Pieter Vermeulen Museum én in het nabijgelegen stadion van voetbalclub Telstar. Schoolklassen kunnen zich nu opgeven om deel te nemen aan deze editie van de Kinderklimaattop.

Lees verder
EZK-evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’

EZK-evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’

30 Januari 2020 – Op 30 januari 2020 staat het EZK-evenement 'Partners in energie-uitdagingen' weer op stapel. Als ondernemer of gemeente die werkt aan energiebesparing en duurzame energie bent u van harte welkom. Hoor deze middag de laatste stand van zaken en wissel kennis en ervaringen uit in de interactieve deelsessies. Tevens uitreiking van maar liefst twee EZK Energy Awards.

Lees verder
Cities and Citizens Energy Forum - Energy Cities Annual Conference

Cities and Citizens Energy Forum - Energy Cities Annual Conference

22 April 2020 – 24 April 2020 - Wilt u eens meer dan naar een conferentie waarin u zit te luisteren naar eindeloze toespraken? Bent u op zoek naar dialogen en zinvolle peer-to-peer uitwisselingen? Als u de grenzen van onze acties wilt heroverwegen, of droomt van een plek om uw werk zichtbaar te maken en nieuwe partners te vinden, dan is het eerste Cities and Citizens Energy Forum iets voor u!

Lees verder