Agenda

Warmetruiendag

Warmetruiendag

7 Februari 2020 – Warmetruiendag lanceert vandaag de Wereld van Warmetruiendag. De grootste klimaatactie van Nederland biedt zo een feest van klimaatoplossingen voor iedereen. Terwijl Nederlanders massaal de straat op gaan voor klimaatrechtvaardigheid en welzijn in plaats van economische groei, schetst Warmetruiendag haalbare plannen voor een schone toekomst. Dag kolen en gas, hallo energiebesparing!

Lees verder
Inspiratie- en ledendag

Inspiratie- en ledendag

20 Februari 2020 – Save the date! Op 20-02-2020 bent u weer van harte welkom op onze inspiratie- en ledendag. Verwacht een inhoudelijke middag, vol inspiratie en ontmoetingen met collega's van gemeenten, waterschappen en provincies.

Lees verder
EZK-evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’

EZK-evenement ‘Partners in energie-uitdagingen’

30 Januari 2020 – Op 30 januari 2020 staat het EZK-evenement 'Partners in energie-uitdagingen' weer op stapel. Als ondernemer of gemeente die werkt aan energiebesparing en duurzame energie bent u van harte welkom. Hoor deze middag de laatste stand van zaken en wissel kennis en ervaringen uit in de interactieve deelsessies. Tevens uitreiking van maar liefst twee EZK Energy Awards.

Lees verder
SAVE THE DATE: Cities and Citizens Energy Forum

SAVE THE DATE: Cities and Citizens Energy Forum

22 April 2020 – 24 April 2020 - Wilt u eens meer dan naar een conferentie waarin u zit te luisteren naar eindeloze toespraken? Bent u op zoek naar dialogen en zinvolle peer-to-peer uitwisselingen? Als u de grenzen van onze acties wilt heroverwegen, of droomt van een plek om uw werk zichtbaar te maken en nieuwe partners te vinden, dan is het eerste Cities and Citizens Energy Forum iets voor u!

Lees verder