Agenda

SAVE THE DATE: Ledendag Klimaatverbond Nederland

SAVE THE DATE: Ledendag Klimaatverbond Nederland

25 september 2017 – Save the date! Op maandag 25 september organiseert Klimaatverbond Nederland in Utrecht een dag speciaal voor haar leden. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Het programma en de locatie zal later bekend worden gemaakt.

Wat kunt u verwachten

Een dag vol inspiratie, informatie en ruimte voor eigen inbreng op het gebied van ambitieus klimaat- en energiebeleid. Ons doel is om u, voorzien van antwoorden en inzichten, weer vol positieve energie terug naar uw eigen organisatie te laten gaan én om samen de volgende stap te zetten in de ontwikkeling én uitvoering van lokaal klimaatbeleid.
 
Tijdens de lunch (12:30-13:30 uur) vindt de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging plaats. Wij gaan daar graag met uw bestuurder in gesprek over de koers en activiteiten van Klimaatverbond Nederland en de bijbehorende formaliteiten.

Belangrijke informatie

Zet deze datum alvast in uw agenda, meer informatie volgt dus nog (in augustus).
 
Uw inhoud

Het thema van de ledendag is: Versnelling in de (energie-)transitie: rol, knelpunten en kansen van, voor en door decentrale overheden.

Natuurlijk hebben we zelf veel onderwerpen in gedachten om te bespreken: de rol van de burger, volksvertegenwoordigers, aardgasvrije wijken, financiering, energiearmoede, buurtdemocratie, monitoring, klimaatadaptatie, competentie-ontwikkeling etc. etc.  Belangrijker voor ons is echter dat ú een geslaagde dag heeft. Daarbij helpt u ons enorm door deze korte vragenlijst in te vullen.

Kunnen we nu al op uw komst rekenen?

U kunt zich aanmelden bij Cindy Gronouwe. Vermeld hierbij of u heel de dag of een deel van de dag aanwezig kunt zijn. De lunch is sowieso vegetarisch, mocht u nog andere dieetwensen hebben dan vernemen we dat ook graag.
 
Met vriendelijke groet,
 
Namens het bestuur van Klimaatverbond Nederland
Stephan Brandligt, voorzitter