Agenda

Brabantse Energiefestival

Brabantse Energiefestival

7 November 2019 – Het energiefestival! De dag waarop Brabant de energietransitie centraal zet en initiatieven en mensen met elkaar verbindt. Het Klimaatplein organiseert hier het seminar: CO2-beprijzing; wat gaan we betalen? Wat betekent CO2-beprijzing nu precies voor uw organisatie? Hoe verlaagt u vandaag al deze CO2-kosten? En wat is eigenlijk een juiste prijs op CO2? Experts en ondernemers wijzen u tijdens dit seminar de weg.

Kom ook naar dit Brabantse Energiefestival en beleef een dag vol boeiende sprekers, het seminar over CO2-beprijzing en meer workshops over de energietransitie. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen waarin naast kennisdeling ook wordt ingezet op het ontstaan van nieuwe contacten om de energietransitie te versnellen. Wat de energietransitie voor uw organisatie betekent gaat u op 7 november vanaf 09.30 uur in het Evoluon te Eindhoven ervaren!

Programma

09.30 uur Opening (vanaf 8.30 inloop met registratie, koffie, netwerkplein)
09.50 uur Praktische uitleg
10.00 uur Ronde workshops (keuze op locatie te maken)
10.45 uur Koffiepauze
11.00 uur Plenair met Jan Terlouw & Marjan Minnesma
12.00 uur Lunch
12.45 uur Seminar CO2-beprijzing: wat gaan we betalen? Drie interactieve lezingen:

14.30 uur Ronde workshops (keuze op locatie te maken)
15.30 uur Plenair met dynamische prijsuitreiking met inzet van jongeren
15.45 uur Slotwoord
16.00 uur Netwerkborrel
17.00 uur Einde dagprogramma

Graag nodigen wij u uit voor bovenstaand programma. Aanmelden kan door een mailtje met uw naam en organisatienaam te zenden naar info@klimaatplein.com o.v.v. Energiefestival seminar Klimaatplein. Geef daarbij aan of u mee luncht!

Het Evoluon is makkelijk per OV te bereiken, iedere 5 minuten vertrekt er een bus vanaf Eindhoven Centraal die u in 7 minuten bij het Evoluon brengt (Noord Brabantlaan 1A).