Agenda

Dag van de Duurzaamheid Onderwijs

Dag van de Duurzaamheid Onderwijs

10 Oktober 2019 – De afgelopen jaren is de Dag van de Duurzaamheid uitgegroeid tot dé dag om te laten zien wat duurzaamheid is. Hiermee is ook duidelijk geworden hoe groot de beweging is. Natuurlijk zijn steeds meer mensen het gehele jaar bezig met duurzaamheid. En met zijn allen laten we zien hoe ‘normaal’ duurzaamheid inmiddels is voor onder andere scholen, gemeenten, MKB-ers, kinderboerderijen, ZZP-ers, universiteiten, winkelketens en kinderopvang-centra.

Elke dag Dag van de Duurzaamheid

Om dit te benadrukken is op 10.10.2019 elke dag uitgeroepen tot Dag van de Duurzaamheid. Daarmee is het cirkeltje voor Urgenda rond. Desalniettemin is voor het onderwijs 10 oktober uitgeroepen tot de Dag van de Duurzaamheid. Duurzaam onderwijs is immers toekomstbestendig en inspirerend!

De coöperatie Leren voor Morgen coördineert op 10/10 duurzame onderwijsactiviteiten door het hele land, zoals de Voorleesactie, Duurzame Docent 2019 en Spark the Movement. De Duurzame Ontwikkelingsdoelen staan hierbij centraal.

Meedoen aan een activiteit op uw school of zelf een activiteit organiseren? Meld u aan via de website: www.dagvandeduurzaamheidonderwijs.nl