Agenda

Livestream: Nederland in 2120 met Tim van Hattum

Livestream: Nederland in 2120 met Tim van Hattum

6 Oktober 2020 – Ons klimaat verandert. We zien vaak desastreuze beelden op televisie, maar wat als we juist beter mét de kracht van de natuur werken? Wetenschappers van Wageningen University & Research (WUR) hebben een toekomstbeeld geschetst waarin de kracht van de natuur Nederland in 2120 veilig en welvarend houdt.

Samen met Architectuurcentrum CASA organiseert Arnhem Klimaatbestendig op 6 oktober een online college en debat over Nederland in het jaar 2120. Tim van Hattum, programmaleider Klimaat aan Wageningen University & Research (WUR), komt het toekomstbeeld van Nederland in 2120 en de achterliggende principes toelichten. Daarna gaat hij in gesprek met mensen in de zaal, waaronder de Gelderse gedeputeerde Peter Kerris en wethouder Cathelijne Bouwkamp. Ook Klimaatverbond-collega's Judith van der Geer en Madeleen Helmer schuiven aan bij dit gesprek.

Het college en debat zijn van 20.00 tot 21.30 uur (gratis) online te volgen via deze livestream of via deze Facebookpagina van Arnhem Klimaatbestendig.

Meer informatie vind je hier op de website van Arnhem Klimaatbestendig.