Agenda

Nederlands Warmtepomp Congres

Nederlands Warmtepomp Congres

9 Oktober 2019 – Warmtepomptechniek is een uitstekende optie om binnen de bestaande woningbouw de verduurzaming verder invulling te geven. Voor de nieuwbouw is dit met de BENG eisen in het verschiet geen discussie meer. Maar hoe zit het in de bestaande bouw, hoe gaan we daar op een verantwoorde en betaalbare manier mee om?

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres staat deze vraag centraal. De maatregelen uit het Klimaatakkoord worden de komende jaren doorgevoerd. Hierdoor wordt de noodzaak voor verdere verduurzaming groter. Wellicht moeten er voor de bestaande bouw ook expliciete eisen gaan gelden zoals met de BENG-eisen in de nieuwbouw. Maar hoe u het ook wendt of keert, de Trias Energetica is en blijft ook voor de bestaande bouw het uitgangspunt om op een verantwoorde manier te komen tot verduurzaming. De inzet van warmtepompen vormt hierbij een essentiële schakel. 

Tijdens het Warmtepomp Congres komen alle ins en outs aan bod en aan het einde van de dag: 

Bent u werkzaam bij-of voor een projectontwikkelaar, architectenbureau, corporatie, gemeente, bouwbedrijf, installatiebedrijf, adviesbureau, fabrikant, leverancier of VVE, dan mag u dit evenement niet missen. Het volledige programma vindt u hier op de website.

Meer informatie

Datum: Woensdag 9 oktober 2019
Tijd: 8.30 - 13.00 uur
Locatie: Diezekade 2, 5222 AK 's-Hertogenbosch
Prijs: € 299,- euro excl. btw per persoon. Speciale prijs voor abonnees/leden* € 199,- excl. btw per persoon.

*Abonnees van Vakblad Warmtepompen, Gawalo, Installatie Journaal, RCC K&L, Cobouw, Vastgoedmarkt, De Architect. Leden van NVKL & KNVvK

Als congresdeelnemer krijgt u gratis toegang tot Vakbeurs Energie en ontvangt u Vakblad Warmtepompen één jaar zonder extra kosten (6 edities ter waarde van € 150,-)