Agenda

Nieuwjaarsborrel Klimaatverbond Nederland en NVDE

Nieuwjaarsborrel Klimaatverbond Nederland en NVDE

18 januari 2018 – Op 18 januari 2018 proosten de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en Klimaatverbond Nederland graag met u op het nieuwe jaar! U bent van harte welkom om vanaf 16:00 uur met ons het glas te heffen op een goed jaar voor duurzame energie en het klimaat. De borrel vindt plaats bij de The Colour Kitchen (Klimaatverbond Nederland).

Gemeenteraadsverkiezingen

In maart vinden de verkiezingen in de gemeenteraad plaats en er zal gewerkt worden aan het Energieakkoord 2.0. De energietransitie wordt steeds meer lokaal uitgevoerd en daarvoor is samenwerking tussen decentrale overheden en duurzame energiepartijen van groot belang. Daarom hebben Klimaatverbond Nederland en NVDE besloten om samen het nieuwe jaar te vieren, een uitgelezen kans om nader kennis te maken.

Diederik Samson over het Energieakkoord

Beide organisaties zullen meer over zichzelf vertellen én Diederik Samsom, oud-PvdA-leider en belangrijke speler bij de totstandkoming van het Energieakkoord, zal een inspirerende speech houden.

Aanmelden

Komt u 18 januari met ons proosten op een energiek jaar? Stuur u dan een bericht met uw aanmelding naar: info@klimaatverbond.nl.