Agenda

Ontmoet Klimaatverbond Nederland op het VNG Jaarcongres

Ontmoet Klimaatverbond Nederland op het VNG Jaarcongres

4 Juni 2019 – 'Besturen is mensenwerk' is het thema van het VNG Jaarcongres 2019 dat op dinsdag 4 en woensdag 5 juni plaatsvindt in de Midden Nederland Hallen, Barneveld. Inspirerende sprekers, interessante (werk)sessies en de ALV staan onder meer op het programma tijdens dit congres. Een belangrijk onderdeel van het VNG Jaarcongres is een uitgebreide beurs met 150 informatiestands. Hier is Klimaatverbond Nederland aanwezig. Ontmoet in onze stond.

VNG Jaarcongres 2019

Hoe weet je als bestuurder vast te houden aan je visie en je idealen, zelfs in politiek en maatschappelijk turbulente tijden? Hoe maak jij zelf het verschil?

Deze persoonlijke en herkenbare dilemma’s worden verkend op het VNG Jaarcongres 2019. Dat gebeurt zowel in het plenaire programma als in de middagsessies. De VNG nodigt deelnemers uit hun persoonlijke verhalen te vertellen, te delen. Het VNG Jaarcongres staat daarmee in het teken van ‘kijken in de spiegel’: wie ben ik, wat is mijn rol en waar sta ik als bestuurder in de samenleving en in mijn politieke arena?

Op het VNG Jaarcongres gaan deelnemers samen op zoek naar antwoorden tijdens veel verschillende programmaonderdelen. Succes- en faalfactoren worden gedeeld in de wetenschap dat de VNG en de beroepsverenigingen er zijn om lokale bestuurders met raad en daad terzijde te staan.

Programma en aanmelden

Het volledige programma van dit tweedaagse congres vindt u hier op de website van de VNG. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Wij ontmoeten u graag!

Een belangrijk onderdeel van het VNG Jaarcongres is een uitgebreide beurs, die de mogelijkheid biedt om in contact te komen met ongeveer 2.500 gemeentebestuurders. Klimaatverbond Nederland is met een eigen stand aanwezig op de beurs. Bent u als gemeentebestuurder aanwezig op dit congres, dan ontmoeten wij u graag om met u bij te praten of nader kennis te maken, indien uw gemeente nog geen lid is van Klimaatverbond Nederland. 

Gaat u graag met ons in gesprek en wilt u vooraf een afspraak met ons maken? Stuurt u dan een mail naar info@klimaatverbond.nl. Ook voor een spontaan bezoek aan onze stand bent u uiteraard meer dan welkom.