Profiel

Lawrence Cheuk

Lawrence Cheuk

Inhoudelijk medewerker

Telefoon: 088-0238900
E-mail: lawrence.cheuk@klimaatverbond.nl

Expertises

BurgerparticipatieEnergiebesparingEnergiemonitoringEuropaKlimaatbeleidLobbyPolitiekProjectmanagement

Projecten

Afgerond: Lokale Energie Etalage

Benieuwd naar de energie- en monitoringsgegevens van uw gemeente? Bekijk www.lokaleenergieetalage.nl voor een eenvoudig overzicht van de lokale ontwikkelingen. Met behulp van een energie enquete en website biedt de Lokale Energie Etalage een overzicht van de inspanningen en ontwikkelingen van gemeenten als resultaat van het Energieakkoord en de mogelijkheden die het ondersteuningsprogramma Energie van VNG biedt.

Lees meer over dit project

Afgerond: Klimaatverbond Energy Battle

Klimaatverbond Nederland stopt met de Klimaatverbond Energy Battle. Gemeenten, provincies en waterschappen hebben afgelopen jaren massaal meegedaan. Aan de Energy Battle namen jaarlijks tientallen ambtenaren van verschillende overheden mee om thuis, in hun eigen huishouden, te ontdekken waar het meeste energie wordt gebruikt en wellicht verloren gaat.

Lees meer over dit project

Change the Power – Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG)

In samenwerking met Climate Alliance en 20 andere partners uit 11 landen, brengt Klimaatverbond Nederland de duurzame ontwikkelingsdoelen onder de aandacht bij haar leden en het publiek. De boodschap “lokale oplossingen voor wereldwijde uitdagingen” staat centraal. Klimaatverbond Nederland zoekt samen met lokale overheden naar de mogelijkheid hoe de Duurzame Ontwikkelingsdoelen een onderdeel kan worden van lokale plannen.

Lees meer over dit project