Profiel

Matty van Leijenhorst-van Veldhuizen

Matty van Leijenhorst-van Veldhuizen

Projectmedewerker/communicatie

Telefoon: 088-0238900
E-mail: matty.van.leijenhorst@klimaatverbond.nl
LinkedIn: Bekijk LinkedIn

Expertises

CommunicatieDuurzame energieEducatieEnergiebesparingProcesbegeleiding

Projecten

Hoe groener hoe beter

Hoe Groener Hoe Beter is een campagne richting de gemeenteraadsverkiezingen om te pleiten voor meer groen en klimaatadaptatie. Een groene gemeente is goed voor gezondheid en welbevinden, versterkt de biodiversiteit, beperkt de gevolgen van hitte, wateroverlast en droogte en verbetert de luchtkwaliteit. Organiseer jij ook een debat in jouw gemeente?

Lees meer over dit project

‘Route naar aardgasvrije wijken’

Het spel “Route naar een aardgasvrije wijk” geeft inzicht in rolverdelingen en verantwoordelijkheden rondom het afkoppelen van aardgas in een woonwijk. Onder begeleiding van Marjo Kroese, workshopleider van Klimaatverbond Nederland verplaatst u zich in bewoners en gaan we als deelnemers op zoek naar antwoorden op de vraag “Wie doet wat, wanneer, waarom en met wie in de route naar een aardgasvrije wijk?”

Lees meer over dit project

Klimaatwarming-ups

Klimaatverbond Nederland biedt u na de gemeenteraadsverkiezingen “Klimaatwarming-ups”. De Klimaatwarmings-ups die worden georganiseerd, zijn eendaagse cursussen over twee actuele thema'. De twee thema's zijn aardgasvrije wijken en klimaatadaptatie (hittestress en wateroverlast). De cursussen worden in verschillende regio's door heel Nederland aangeboden.

Lees meer over dit project