Profiel

Petra Lettink

Petra Lettink

Directeur

Telefoon: 06-29 407 527
E-mail: petra.lettink@klimaatverbond.nl
Twitter: Bekijk Twitter
LinkedIn: Bekijk LinkedIn


Werkzaamheden

Petra is opgeleid als Sociaal Geograaf met beleidswetenschappelijke achtergrond. Door deze opleiding en de daaropvolgende werkervaring is zij deskundig geworden op het gebied van duurzaamheid en leefbaarheid. Niet met één specialisme, maar een generalist met een multi-disciplinaire kijk.

Kernwoorden voor de werkwijze van Petra zijn: projectmanagement, verbinden en samenwerken, realiseren, daad bij het woord voegen, theorie naar praktijk omzetten, opzetten van campagnes, voor en met mensen, overzicht, een scherpe blik en respect voor mens en milieu.

Expertises

BurgerparticipatieEnergiebesparingEnergietransitieProjectmanagementWindenergie

Projecten

Gelders Energieakkoord

In 2020 wordt in 100.000 woningen in Gelderland energie opgewekt. Huurwoningen hebben gemiddeld energielabel B. In 2050 is de provincie Gelderland klimaatneutraal. Deze en meer ambities zijn vastgelegd in het Gelders Energieakkoord, dat in maart 2015 door zo’n honderd Gelderse partijen werd ondertekend. Daarmee committeren deze bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties zich aan een pakket maatregelen om de provincie te verduurzamen.

Lees meer over dit project