Project

Lokale Energie Etalage

Energieke SamenlevingEnergiebesparing

Benieuwd naar de energie- en monitoringsgegevens van uw gemeente? Bekijk www.lokaleenergieetalage.nl voor een eenvoudig overzicht van de lokale ontwikkelingen. Met behulp van een energie enquete en website biedt de Lokale Energie Etalage een overzicht van de inspanningen en ontwikkelingen van gemeenten als resultaat van het Energieakkoord en de mogelijkheden die het ondersteuningsprogramma Energie van VNG biedt.

Het projectteam ‘VNG-Monitoring’ monitort gemeentelijke activiteiten en resultaten binnen het Ondersteuningsprogaramma Energie en geeft die op een laagdrempelige manier weer voor diverse doelgroepen op www.lokaleenergieetalage.nl. Klimaatverbond Nederland participeert binnen de projectgroep van Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG), Rijkswaterstaat (RWS), KING gemeenten, Fair Business en is verantwoordelijk voor de externe communicatie.

De Lokale Energie Etalage (LEE) geeft op een laagdrempelige en inspirerende manier inzicht in het energieverbruik, opwekking van duurzame energie en energiebeleid van álle 393 gemeenten in Nederland. De informatie betreft een bewuste selectie verdeeld over vijf thema’s: Wonen, Bedrijven, Maatschappelijk Vastgoed, Duurzame energie en Mobiliteit. Voor detailinformatie wordt binnen de LEE verwezen naar Waarstaatjegemeente.nl van KING en naar de Klimaatmonitor van RWS-leefomgeving waar vele tientallen indicatoren te vinden zijn.

Zoek uw eigen gemeente op, vergelijk met de gemiddelde prestaties van uw regio en laat u inspireren door de vele icoonprojecten van andere gemeenten.

Projectleider Lokale Energie Etalage

Paul Basset

Paul Basset

Projectleider

Telefoon: 06-21 502 416
E-mail: paul.basset@kilmaatverbond.nl

Bekijk profiel

Medewerkers project Lokale Energie Etalage

Dieuwertje Walch Dieuwertje Walch Lawrence Cheuk Lawrence Cheuk

Deelnemende leden (6)

Gemeente Aalten Gemeente Zaanstad Gemeente Waalwijk Gemeente Tiel Gemeente Putten Gemeente Nieuwegein
Alle 6 deelnemers tonen

Page 19 of 20 pages ‹‹  < 17 18 19 20 >